7 mooie en professionele premium Shopify themes

De 7 beste Shopify themes

Voor wie een webshop wilt beginnen is Shopify één van de beste mogelijkheden. Al meer dan 1.000.000 webshops draaien anno 2020 op Shopify en dit aantal zal de komende jaren alleen maar blijven groeien. Mede door de vele handige add-ons en de mogelijkheden is Shopify volgens vele de juiste e-commerceoplossing.

Shopify is dus ontzettend populair en het is daarom niet vreemd dat de keuze aan Shopify themes ook enorm groot is. En om je hierbij een beetje te helpen hebben wij hieronder een lijst opgesteld met zeven mooie en professionele Shopify templates. Naast dat deze er voor het oog mooi uitzien, werken ze allemaal erg fijn en kun je jouw webshop naar een hoger niveau brengen.

#1 Wokiee

We beginnen de lijst met de beste Shopify themes met Wokiee. Met Wokiee kun je ervan uitgaan dat je alles in huis haalt om van jouw webshop een succes te maken. Dit komt onder andere doordat de theme ontzettend snel is, uiteraard responsive is en voldoet aan alle specifieke eisen. Verder biedt Wokkie maar liefst 70 verschillende homepagina lay-outs en meerdere lay-outs voor de overige pagina’s, zoals de over ons pagina, de contactpagina en de FAQ-pagina. Daarnaast is een ander groot voordeel dat je de webshop eenvoudig naar eigen smaak kunt aanpassen. Zelfs wanneer je weinig tot geen ervaring hebt met Shopify, moet dit geen probleem zijn.

Momenteel is deze Shopify theme al meer dan 12.000 keer aangeschaft en heeft het een gemiddelde beoordeling van vijf sterren op basis 296 reviews. Daarnaast wordt de template nog regelmatig geüpdatet en wordt er snel gereageerd bij vragen en opmerkingen.

[maxbutton id="1" url="https://themeforest.net/item/wokiee-multipurpose-shopify-theme/22559417" ]

#2 Ella

Ella is een alles-in-één Shopify theme en biedt alles wat je van top template mag verwachten. Zo heb je na aanschaf de keuze uit meer dan 17 homepagina lay-outs en worden er regelmatig nieuwe designs toegevoegd. Naast de verschillende homepage lay-outs kun je ook kiezen tussen meerdere winkelpagina’s, productpagina’s en kun je eenvoudig de footer en header aanpassen naar eigen smaak. We hebben Ella zo hoog opgenomen in deze lijst omdat het er mooi uitziet voor het oog, maar ook ontzettend fijn werkt. Dankzij geavanceerde functionaliteiten kun je jouw webshop eenvoudig aanpassen.

Lees ook:  5 Shopify themes voor een elektronica webshop

Dat wij niet de enige zijn die enthousiast zijn geworden van deze template blijkt wel uit het aantal beoordelingen. Zo is Ella sinds 2014 al meer dan 17.000 keer aangeschaft en heeft het honderden positieve beoordelingen ontvangen. Verder brengen de ontwikkelaars van Ella nog regelmatig nieuwe updates uit.

[maxbutton id="1" url="https://themeforest.net/item/ella-responsive-shopify-template/9691007" ]

#3 Fastor

Een ander template dat zeker niet mag ontbreken in de lijst met de beste Shopify themes van dit moment is Fastor. Net als veel andere Shopify themes die je terugvindt in deze lijst kun je ook bij Fastor kiezen uit meerdere sjablonen voor de homepagina. Klanten hebben de keuze uit ruim 100 verschillende lay-outs en dit aantal zal alleen maar blijven groeien. Of je nu van plan bent om een webshop met kleding, elektronica of dieren artikelen te starten, met Fastor is de kans vrij groot dat je een passend ontwerp zult vinden. Enkele andere pluspunten van deze theme is dat het ontzettend snel laadt, werkt op alle apparaten en compatibel is met alle belangrijke add-ons.

Net als de bovenstaande Shopify themes hebben ook duizenden gebruikers al de voordelen van Fastor ondervonden. In vier jaar tijd is de theme al ruim 12.000 keer aangeschaft en heeft het een gemiddelde beoordeling van 4.91 sterren op basis van 1400 beoordelingen. Verder heeft ook Fastor nog kort geleden een nieuwe update gehad.

[maxbutton id="1" url="https://themeforest.net/item/fastor-multipurpose-responsive-shopify-theme/18389593" ]

#4 Shella

Met Shella heb je de keuze uit meer dan 30 verschillende homepagina lay-outs. Op zich niets bijzonder natuurlijk, want dat hebben de meeste Shopify themes in deze lijst, maar wij waren daarnaast zeer positief na het testen van Shella. Zonder problemen konden wij een mooie webshop ontwikkelen en verliep alles vlekkeloos.

Lees ook:  5 gratis Shopify themes

Shella werd in 2018 voor het eerste aangeboden en is twee jaar later al meer dan 6000 aangeschaft. In deze twee jaar heeft de template meerdere handige updates ondergaan en zijn er veel nieuwe lay-outs toegevoegd. Wij verwachten dat dit er in de toekomst alleen maar meer zullen worden.

[maxbutton id="1" url="https://themeforest.net/item/shella-ultimate-fashion-responsive-shopify-theme/22804833" ]

#5 Kala

We komen aan het einde van deze lijst met onze favoriete Shopify themes, maar niet voordat we Kala toelichten. Kala is een premium Shopify theme en heeft ontzettend veel te bieden. Na aanschaf kun je de demo content eenvoudig importeren en kun je onder andere kiezen uit meer dan 60 homepagina sjablonen. Verder heb je de keuze uit vijf standaard product pagina lay-outs, tien verschillende headers, vijf footers en nog veel meer. Uiteraard is de template mobielvriendelijk en is er tijdens het ontwikkelen gedacht aan het SEO aspect.

Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden? Door op de button hieronder te klikken kun je alle functionaliteiten en de demo’s van Kala bekijken. En dat wij niet de enige zijn die enthousiast zijn over Kala blijkt wel uit de positieve ervaringen van andere gebruikers. Meer dan 100 gebruikers hebben de template beoordeeld en hebben een gemiddelde beoordeling van 4.9 sterren gegeven.

[maxbutton id="1" url="https://themeforest.net/item/everything-multipurpose-premium-responsive-shopify-themes-fashion-electronics-cosmetics-gifts/13817698" ]

#6 Lezada

Bij alle Shopify themes uit deze lijst heb je na aanschaf de keuze uit veel verschillende homepagina lay-outs, maar Lezada spant de kroon. Zo heb je de keuze uit maar liefst 225 verschillende sjablonen. Of je een webshop wilt start met babyartikelen, kleding, sieraden, cosmetica, sportartikelen of een ander soort webshop, de kans dat er iets naar jouw smaak tussen zit is ontzettend groot. En naast dat je veel keuze hebt en het er ook nog erg mooi uitziet, werkt het ook zeer prettig. Wij hebben Lezada grondig getest en alles verliep vlekkeloos en sprak voor zich.

Lees ook:  6 Shopify themes voor een fashion webshop

Lezada werd pas in 2019 voor het eerst aangeboden op ThemeForest, maar tot op heden hebben zo’n 1500 mensen de template al aangeschaft. En met een gemiddelde beoordeling van 4.91 sterren beviel het hun net zo goed als ons. Deze beoordeling kreeg het op basis van ruim 100 ervaringen.

[maxbutton id="1" url="https://themeforest.net/item/lezada-multipurpose-shopify-theme/23483748" ]

#7 Uray

Op nummer 7 uit de lijst met de beste betaalde Shopify themes vind je Uray terug. Uray is een stuk minder verkocht dan andere themes hierboven, maar wij hadden voordat we dit artikel schreven al ervaring met Uray. Wij waren zeer positief en het was daarom meer dan logisch om de template een vermelding te geven. Voor een cosmetica webshop hadden wij begin 2020 gebruik gemaakt van Uray. Uiteraard beviel het ons erg goed en konden wij eenvoudig alles naar eigen smaak aanpassen.

Uray wordt sinds 2019 aangeboden op ThemeForest en is ruim 300 keer aangeschaft. Slechts negen gebruikers gaven de theme een beoordeling, maar zij gaven wel allemaal vijf sterren. Wij hebben echter Uray voornamelijk toegevoegd na onze eigen bevindingen.

[maxbutton id="1" url="https://themeforest.net/item/uray-cosmetic-beauty-shopify-theme/23954567" ]

Uitgelicht

Recent

Het creëren van de perfecte trouwuitnodiging: verschillende templates

Typografie in reclame: tips en tricks

Tips voor het ontwerpen van goede verpakkingen

3 tips voor het optimaliseren van batterijduur op verschillende apparaten

© Templatetips
- 2024