Wie zijn wij?

Het team achter Templatetips.nl struint dagelijks het internet af op zoek naar de beste templates voor cms’en als WordPress, Shopify en Magento. Daarnaast lees je ook reviews over templates en vergelijken we diverse templates met elkaar. Naast templates voor een cms, kun je op onze website ook HTML en UI templates vinden. Of je nu een vacaturesite, vakantiesite of een ander soort website wilt beginnen, op Templatetips.nl vind je altijd relevante templates.

Wij weten dat de laatste trends qua design continue verandert en daarom werken wij de content op onze website met enige regelmaat bij.

Heb je een vraag, opmerking of interesse in een samenwerkingsverband? Neem contact met ons op via het formulier op onze contactpagina of door een e-mail te sturen naar info@templatetips.nl.
over nieuwsbeest

Auteur

Peter Lijsters

Ik ben Peter Lijsters, iemand die niet alleen heeft gezwommen op competitief niveau maar nu ook anderen inspireert als coach. Maar mijn passie reikt verder dan de waterkant. Ik ben ook een enthousiaste webbouwer en beheerder, gedreven door de combinatie van technologie en creativiteit. Deze twee facetten, sport en webontwikkeling, vormen samen mijn unieke profiel en hebben me gemaakt tot wie ik vandaag ben.
Artikelen van Peter Lijsters
© Templatetips
- 2024