Tips voor een goede website

Werkvesten

Als je een verkoper bent is het handig om online ook een website te hebben. Het is altijd makkelijk om via een website meer informatie over de winkel en de artikelen te weten te komen. Wanneer je een website gaat op starten is het belangrijk dat je zorgt dat het bezoeken van de website een makkelijke en leuke ervaring is voor de (potentiële) klant. Iedereen wilt graag op een website-informatie terug vinden waar hij naar zoekt, het is dus ook belangrijk dat je de nuttige informatie en veel gestelde vragen op je website plaatst.

Hieronder zullen enkele belangrijke tips volgen die je het best meeneemt bij het maken van je website.

Tip 1: doel van je website

Het is belangrijk dat wanneer je begint aan het maken van je website je het doel voor ogen hebt. Stel jezelf voortdurend de vraag: "waarom maak ik deze website?".

Als je een heldere visie voor ogen hebt en je past elke keuze toe aan de hand van je visie, dan zorgt dit dat je jouw doel veel beter zal bereiken.

Heb je bijvoorbeeld een zaak waar je werkvesten verkoopt? Dan kun je voor een design kiezen die de foto’s van de werkvesten mooi zullen vertonen. Zorg dat er altijd een bijschrift aanwezig is bij de foto’s van de werkvesten.

Tip 2: let op voor design trends

Wees kritisch  bij het kiezen voor een design voor je website. Kies geen design dat toevallig op dat moment heel trendy is, want de kans is groot dat het na een half jaar weer zal verdwijnen. Kies iets waar je jezelf bij goed voelt en wat je vindt dat bij jouw merk past.

Lees ook:  Alle informatie die je nodig hebt voor EAN codes Google shopping

Tip 3: hou het simpel

Zorg dat de website leesbaar blijft, zet er niet te veel onnodige dingen op. Hou het overzichtelijk maar informatief, de klant wil meteen kunnen vinden wat hij zoekt.

Te veel vertellen, veel functies toepassen, veel foto’s plaatsen, dit hoeft niet allemaal want het werkt niet!

Tip 4: update

Zorg er zeker voor dat je website up- to- date is. De aanpassingen moeten op tijd gebeuren zodat de klant goed geïnformeerd kan blijven en jij dus ook miscommunicaties kan voorkomen. Is je website up-to-date dan is de volgende stap om de online vindbaarheid te vergroten van je website!

Uitgelicht

Recent

3 tips voor het optimaliseren van batterijduur op verschillende apparaten

Een gids voor het efficiënt opruimen van bouwafval na een verbouwing

Hoe maak je een kamer geluidsdicht?

Tips om je tuin een upgrade te geven

© Templatetips
- 2024