Hoe beveilig ik mijn website?

Jablotron alarmsysteem

Je ziet het steeds vaker websites met een slotje voor hun domeinnaam. Daarmee wordt er aangetoond dat een website beveiligd is en dat gegevens versleuteld worden verzonden, net zoals het groene balkje. Wanneer je website beveiligd is beveilig je het bezoek van de bezoeker en weet je zeker dat jouw website voldoet aan de AGV. Een groot bijkomend voordeel is dat het goed is voor je SEO, je zult dus beter gevonden worden in de zoekresultaten van Google. Daarnaast schrik je mensen minder snel af dan bij een veiligheidswaarschuwing als ze op je browser komen. Om mensen niet alleen te trekken maar ook houden op je website is het ook verstandig om te kijken naar de huidige website design trends.

Verschillende manieren

Met een WordPress site verzamel je veel persoonlijke gegevens via de reactie- of aanvraagformulieren en de persoonlijke inlogomgeving. Het is belangrijk dat je die gegevens beveiligt via de Wet Bescherming Persoonsgegevens, zo kunnen kwaadwilligen die onmogelijk achterhalen. Een manier om je website te beveiligen is het afnemen van een eigen SSL- certificaat, dit is een bestand dat de versleuteling tussen jouw browser en de website verzorgt. Je kunt deze afnemen via een hostingprovider. Een andere manier is gebruik maken van een open certificaat, diensten zoals Letsencrypt.org en Cloudflare.com. Deze bieden hun diensten namelijk gratis aan. Heb je een HTTPS- omgeving? Vergeet dan niet een redirect in te stellen, dan gaat al je verkeer ook werkelijk naar deze omgeving.

Een Jablotron alarmsysteem

Naast het hebben van een goed beveiligde website is het belangrijk dat je bedrijfspand ook goed beveiligd is. Je wilt tenslotte al je spullen veilig hebben. Met een Jablotron alarmsysteem beveilig je niet alleen je pand maar kun je via de app ook kijken wat er gebeurt. Verder kun je zien in welke delen van je pand is ingeschakeld en kun je verschillende soorten meldingen instellen bij het afgaan van dit alarm. Daarnaar zijn er ook slimme functies voor het dicht laten gaan van de rolluiken en het licht uitdoen voor als je dat een keer vergeten bent.

Lees ook:  De 8 mooiste WordPress themes voor je reisblog

Uitgelicht

Recent

Het creëren van de perfecte trouwuitnodiging: verschillende templates

Typografie in reclame: tips en tricks

Tips voor het ontwerpen van goede verpakkingen

3 tips voor het optimaliseren van batterijduur op verschillende apparaten

© Templatetips
- 2024