Website design trends

glasmozaïek

Als ondernemer wil je een goede site hebben om jouw producten of diensten in de markt te zetten. Echter is er nu heel veel concurrentie online. Om toch op te vallen tussen al deze andere websites is het handig om te weten welke trends er nu zijn en waarop je als ondernemer op in kunt spelen. Bepaalde designs kunnen jouw website net wat unieker maken dan de ander. Hiervoor moet je out of the box denken, zodat je jouw bezoekers op jouw website behoud en meer bezoekers trekt. De trends die jouw nu een nieuwe draai aan je website kunnen geven staan hieronder.

AR technologie

Dit is een technologie die steeds populairder word. Met deze technologie kun je met je telefoon/smartphone het product dat je wilt kopen visueel uitproberen. Wat je dus doet is het product via je telefoon passen of het staat of past in het echt. Bijvoorbeeld je hebt een leuke kast gezien op een website, maar je twijfelt of deze leuk staat in de woonkamer, dan kan je hem plaatsen via de telefoon in jouw woonkamer. Zo krijg je een duidelijker beeld van het product en weet je of die geschikt voor je is om te kopen.

3d Visuals

Websites kunnen steeds mooier en scherper gemaakt worden. Doordat dit gerealiseerd kan worden, is het ook mogelijk om nu te werken met 3d visualisaties. Deze zijn dan ook erg duidelijk en zichtbaar te zien voor de bezoekers. Dit geeft de bezoekers een leuk affect en beeld om naar te kijken. Zelfs levensechte visualisaties, virtuele beelden die een extra touch geven aan jouw website zijn nu mogelijk. Naast 3d plaatjes zijn er ook andere mogelijkheden toepasbaar. Een 3d-walk is hier voorbeeld van. Dit is een 360 ° video, zodat je optimaal kunt beleven wat zich in die ruimte bevindt.

Lees ook:  Verduurzamen met groene daken

Werken in rasters (glasmozaïek)

Werken in rasters is een techniek, zoals glasmozaïek. Mozaïeken doe je doormiddel van verschillende kleine glasscherven bij elkaar te leggen en te verbinden tot een geheel. Het maken van rasters is eigenlijk precies hetzelfde. Je zorgt ervoor dat alle delen op je website een geheel worden. Op deze manier zorg je ervoor dat jouw website overzichtelijk is . Deze techniek is ook erg makkelijk toe te passen en op verschillende manieren. De bezoekers weet zo waar die moet klikken en kan snel en gemakkelijk door jouw website heen scrollen. Ben je opzoek naar nog meer technische ontwikkelingen? Bijvoorbeeld het laten automatiseren van handelingen doormiddel van een software. Lees dan robotic proccess automation.

Uitgelicht

Recent

Het creëren van de perfecte trouwuitnodiging: verschillende templates

Typografie in reclame: tips en tricks

Tips voor het ontwerpen van goede verpakkingen

3 tips voor het optimaliseren van batterijduur op verschillende apparaten

© Templatetips
- 2024