De 8 beste WordPress themes voor een SEO bureau

De 8 beste WordPress themes voor een SEO bureau

In dit artikel lees je wat de acht beste WordPress themes van 2020 voor een SEO bureau zijn.

Tegenwoordig kun je voor vrijwel elke branche een passende WordPress theme vinden en een SEO bureau is daar geen uitzondering in. De WordPress themes die je hieronder terugvindt zijn op basis van onze ervaring, maar daarbij houden wij ook rekening met beoordelingen van andere gebruikers.

Wij hebben de onderstaande themes grondig onderzocht en mocht er in de toekomst betere templates worden uitgebracht, dan zullen wij deze lijst bijwerken.

#1 Yuyu - SEO Agency

Yuyu is een zeer mooie WordPress thema en beschikt over alle functionaliteiten dat je van een premium WordPress thema mag verwachten. Zo kun je binnen één klik de demo content importeren en alles eenvoudig aanpassen naar eigen wens met WPBakery Page Builder (Visual Composer). Verder is de theme uiteraard responsive en kun je Yuyu ook gebruiken voor onder andere een marketingbureau, webdesignbureau etc.

Yuyu - SEO Agency krijgt momenteel vijf sterren op basis van vier beoordelingen. En hoewel dit vrij weinig is, kun je er wel van uitgaan dat je met Yuyu over een professioneel WordPress theme beschikt. Dit komt doordat Yuyu is ontwikkeld door TrueThemes. TrueThemes is al sinds 2009 actief op Themeforest en heeft al meer dan 57.000 templates via de website verkocht.

[maxbutton id="1" ]

#2 BoostUp

Een WordPress thema dat ook niet mag ontbreken in deze lijst met de beste WordPress themes voor een SEO bureau is BoostUp. Wij hebben BoostUp grondig getest en alle functionaliteiten werken zeer goed en het is eenvoudig te begrijpen. Zelfs voor mensen met weinig ervaring met WordPress moet dit geen probleem zijn. Net zoals de meeste themes in deze lijst kun je ook met BoostUp eenvoudig de demo content importeren.

Lees ook:  Voordelen van een WordPress website

Na aanschaf van BoostUp heb je de keuze uit acht verschillende standaard sjablonen, maar je kunt uiteraard ook van scratch beginnen en de template helemaal aanpassen aan jouw wensen. BoostUp is ruim 500 keer aangeschaft en net als Yuyu is ook deze thema ontwikkeld door professionele designers. BoostUp is ontwikkeld door Mikado-Themes, dat via Themeforest al meer dan 70.000 templates heeft verkocht.

[maxbutton id="1" url="https://themeforest.net/item/boostup-seo-marketing-agency-theme/23000378" ]

#3 Ewebot

Ewebot is ruim 2000 keer verkocht en is daarmee één van de populairste WordPress themes voor SEO bureaus in deze lijst. Niet zo vreemd natuurlijk, want het heeft een strak en fris ontwerp. Verder kun je de demo content met één klik importeren en is de template eenvoudig naar eigen smaak met de Elementor-page builder aan te passen. Uiteraard is de template compatibel met de laatste versies van WordPress en alle belangrijk WordPress plugins.

Gebruikers van het theme kunnen kiezen uit acht professionele standaard sjablonen voor de homepagina, maar daarnaast zijn er ook lay-outs voor onder andere de contactpagina en de over ons pagina. Deze kun je eenvoudig importeren en vervolgens aanpassen zonder een regel te hoeven coderen. Wij zijn overigens niet de enige die enthousiast zijn over Ewebot. De theme heeft namelijk tientallen beoordelingen en in bijna alle gevallen zijn de gebruikers uitsluitend positief. Daarnaast wordt Ewebot regelmatig bijgewerkt en nieuwe functies aan de template toegevoegd.

[maxbutton id="1" url="https://themeforest.net/item/ewebot-seo-and-marketing-agency-wordpress-theme/24776025" ]

#4 GeoBin

GeoBin is een WordPress theme dat kan worden gebruikt voor meerdere online diensten, waaronder voor SEO bureaus. De sjablonen van dit thema geeft een professionele indruk op (potentiële) klanten. Uiteraard werkt GeoBin ook goed op mobiele apparaten en kun je de thema eenvoudig aanpassen met Elementor Page Builder.

Net als Ewebot heb je na aanschaf van GeoBin de keuze uit meerdere verschillende standaard lay-outs voor de homepagina. Zo kun je kiezen uit tien professionele standaard sjablonen. Daarnaast heb je ook de keuze uit acht verschillende headers. GeoBin is op het moment van schrijven ruim 800 keer verkocht en heeft een gemiddelde beoordeling van 4.76 sterren op ThemeForest. Ook qua prijs heeft deze template een streepje voor. GeoBin is namelijk één van de goedkoopste WordPress theme voor SEO bureaus in onze top 8.

Lees ook:  7 mooie gratis Gutenberg themes voor WordPress

[maxbutton id="1" url="https://themeforest.net/item/geobin-seo-and-digital-marketing-wordpress-theme/21901781" ]

#5 Mr. SEO

De WordPress theme Mr. SEO is speciaal ontwikkelt voor contentmarketingbureaus, social media marketing bureaus en SEO bureaus. Ook kan deze template gebruikt worden voor hosting providers. De makers van Mr. SEO hebben namelijk meerdere sjablonen ontworpen die er professioneel uitzien en eenvoudig zijn aan te passen. Naast dat ze er mooi uitzien, is de WordPress template ook eenvoudig aan te passen en is het compatibel met de laatste WordPress versies en bijna alle belangrijke plugins. Hierbij kun je denk aan Google Analytics by Yoast, de All in One SEO plugin en nog veel meer.

Verder hebben de ontwikkelaars van Mr. SEO (Elated-Themes) al meer dan 50.000 themes verkocht op ThemeForest en lezen we dat de klanten onder andere zeer tevreden waren over de hulp die ze ontvingen na aanschaf.

[maxbutton id="1" url="https://themeforest.net/item/mr-seo-a-friendly-seo-marketing-agency-and-social-media-theme/19639484" ]

#6 Digitax

Een ander WordPress theme dat zeker niet mag ontbreken is Digitax. Digitax heeft een mooi ontwerp en is uiterst geschikt voor wanneer je een SEO bureau wilt starten of wanneer je al een SEO bureau hebt, maar het design van de bestaande website een update wilt geven. Net als bij de meeste templates in dit artikel is het ook met Digitax zeer eenvoudig om het design naar eigen wensen aan te passen. Dit is namelijk eenvoudig te beheren met Elementor Page Builder. Verder optimaliseert de template de code, zoals javascript en CSS. Hierdoor is je website binnen enkele seconden geladen.

Wanneer je de theme hebt gekocht, heb je de keuze uit drie standaard lay-outs voor de homepagina. Daarnaast heeft het meerdere standaard lay-outs voor overige pagina’s, zoals twee standaard contactpagina’s, twee over ons pagina’s, vijf portfolio pagina's en drie standaard designs voor de blog. Ook deze zijn allemaal eenvoudig aan te passen met de Elementor Page Builder.

Lees ook:  10 professionele gratis WordPress themes

[maxbutton id="1" url="https://themeforest.net/item/digitax-seo-digital-marketing-agency-wordpress-theme/23484190" ]

#7 Onum

Meer dan duizend keer is de template Onum aangeschaft op ThemeForest en daarmee behoort het tot één van populairste WordPress themes voor SEO bureaus uit deze lijst. Naast dat Onum veel verkocht is, heeft de theme ook alleen maar positieve beoordelingen van vijf sterren ontvangen van gebruikers. Niet zo vreemd dus dat wij Onum hebben opgenomen in onze top 8. Wij hebben de template zelf ook grondig getest en kunnen ons helemaal vinden in de beoordelingen op ThemeForest.

Nadat je Onum hebt aangeschaft, heb je de keuze uit negen standaard homepagina lay-outs, vier verschillende header lay-outs en drie verschillende footer lay-outs. Ook kun je de standaard contactpagina, over ons pagina, 404 pagina en vele andere pagina’s met één klik importeren. Deze kun je daarna eenvoudig aanpassen naar eigen smaak.

[maxbutton id="1" url="https://themeforest.net/item/onum-seo-marketing-elementor-wordpress-theme/25257938" ]

#8 Oule

De laatste WordPress theme die we willen uitlichten is ook direct de goedkoopste. Dat betekent echter niet dat Oule onderdoet voor de andere WordPress themes. Op het moment van schrijven (november 2020) kun je de template al aanschaffen voor slechts 19 euro. Oule is het geld zeker waard, want je krijg een template ervoor terug dat beschikt over alle functionaliteiten dat je van een premium template mag verwachten. Zo kun je bijvoorbeeld de demo content in slechts enkele klikken importeren en kun je deze vervolgens naar eigen smaak aanpassen.

[maxbutton id="1" url="https://themeforest.net/item/oule-seo-and-digital-marketing-agency-wordpress-theme/23475042" ]

Uitgelicht

Recent

Het creëren van de perfecte trouwuitnodiging: verschillende templates

Typografie in reclame: tips en tricks

Tips voor het ontwerpen van goede verpakkingen

3 tips voor het optimaliseren van batterijduur op verschillende apparaten

© Templatetips
- 2024