WordPress templates voor stichtingen

kort geding corona

Een stichting of non-profit organisatie is een bedrijf die niet als doel heeft om winst te maken. In tegenstelling tot winst proberen zij een sociaal of maatschappelijk goed doel te halen. Daarnaast geld wel dat een stichting winst mag maken met een onderneming. Voor de doelgroep te bereiken is het voor een stichting een must om een website te hebben. Wil je een stichting opstarten, beginnen of een website maken dan zijn hier geschikte templates voor. WordPress is een opensourcesoftware om websites te realiseren. Deze worden onder GNU gepubliceerd. Voor de beschikbare content zijn er ontwikkelaars die WordPress ondersteunt. Een voorbeeld voor actuele informatie en content voor op een website van een stichting, zoals corona onderzoek is een kort geding op corona ideaal. Het hebben van goede onderwerpen en een duidelijk beeld is erg belangrijk voor een website. WordPress wordt genoemd als de populairste websitebouwer van de wereld. Dit komt doordat ze bewaart worden op de server en dus online staan. Dit is een percentage van 42%. De thema’s zijn professioneel ontworpen en ontstaan uit ontelbare combinaties en oneindige mogelijkheden.

Template eigenschappen

De templates die beschikbaar zijn en relatief relevant voor stichtingen en non-profit organisaties zijn templates met integratie met social media, duidelijke call-to-actions, visueel beeld bied en een duidelijk overzicht. Een bezoeker van een non-profit organisatie of stichting wil namelijk meteen kunnen zien waar het over gaat. Gaat het bijvoorbeeld over het kort geding van de horeca sluiting dan moet dit wel direct naar voren komen. Hierbij horen dus visueel veel foto’s en afbeeldingen bij die op een zichtbare plek staan, zoals de voorpagina. Toch is te veel drukte en te veel informatie onoverzichtelijk. Een stichting of non-profit organisatie hebben meestal maar een paar pagina’s hiervoor nodig. Er moet dus genoeg balans tussen een thema die te rustig en/of te druk is. Een organisatie als dit heeft ook maar één doel meestal en dat is doneren of lid worden van de stichting of organisatie. Daarom dat een duidelijke call-to-action goed in beeld moet zijn en de buttons voor deze acties ook. Geef deze knop ook een duidelijke titel, zoals stem voor een kort geding horeca. Tegenwoordig zitten heel veel mensen op sociale media het is dus van belang om ook hier je uitingen en content te laten zien.

Lees ook:  4 tips voor een eigen portfolio website voor het vinden van een stage!

Templates

De templates die erg populair zijn en voldoen aan deze eigenschappen zijn de templates Lovelcon, Charidad, Proffer, BigHearts, Helpo Fundraising & Charity, Krowd, Helpgrove, Chariti, GoodSoul, HavelHeart en Loveus. Er zijn naast deze templates nog heel veel anderen die ook geschikt zijn voor een website van een stichting of non-profit organisatie. De WordPress omgeving is zwaar beveiligd en zorgt er dus voor dat er geen patches, gedoe of upgrades zijn. Dit geldt voor elk abonnement dat je kiest.

Uitgelicht

Recent

Het creëren van de perfecte trouwuitnodiging: verschillende templates

Typografie in reclame: tips en tricks

Tips voor het ontwerpen van goede verpakkingen

3 tips voor het optimaliseren van batterijduur op verschillende apparaten

© Templatetips
- 2024