De 5 mooiste WooCommerce theme voor een fashion webshop

5 professionele WooCommerce themes voor een fashion webshop

Ben je van plan om een eigen fashion webshop te beginnen of heb je een webshop dat wel toe is aan een nieuw ontwerp. Veel grote modemerken en kledingwinkels gebruiken WordPress voor het online verkopen van hun collectie. Dankzij WooCommerce kun jij dit ook vrij eenvoudig doen en om je een handje te helpen hebben wij hieronder de mooiste WooCommerce themes voor een fashion webshop voor je op een rij gezet.

#1 Onea

We starten onze top 5 met de mooiste fashion themes voor je WooCommerce webshop met Onea. Naast dat deze theme er ontzettend mooi uitziet, werkt het zeer prettig en kun je het ontwerp naar eigen smaak aanpassen. Na aanschaf heb je de keuze uit vijftien elegante homepagina lay-outs. Wij hebben Onea uiteraard grondig getest en kwamen tot de conclusie dat het één beste WooCommerce themes is die we konden vinden. Van het importeren van de demo content tot het toevoegen van producten, alles verliep vlekkeloos. Daarnaast hadden we ook getest hoe snel de website werd geladen en was de laadtijd één van de snelste uit deze lijst.

Wij zijn overigens niet enige die enthousiast zijn over deze WooCommerce theme. Onea is al ruim 500 keer aangeschaft en heeft alleen maar vijf sterren gekregen van gebruikers. De website wordt sinds 2018 aangeboden op ThemeForest en om de paar maanden krijgt de theme een update met nieuwe toevoegingen, zoals nieuwe sjablonen en functionaliteiten.

[maxbutton id="1" url="https://themeforest.net/item/onea-multipurpose-woocommerce-theme/22806580" ]

#2 Elessi

Net als Onea breng je jouw fashion webshop met Elessi naar een hoger niveau. Elessi is een modern en gebruiksvriendelijk WooCommerce theme met veel mogelijkheden. Zo heb je na aanschaf de keuze uit 24 verschillende lay-outs voor de homepagina. Overigens zijn deze niet allemaal specifiek gericht voor een fashion webshop. Er zijn echter zeven themes speciaal ontwikkelt voor een fashion webshop, maar ook andere sjablonen kun je omtoveren en aanpassen naar jouw wensen. We hebben verder Elessi getest in combinatie met de laatste WordPress versie en veel belangrijke en populaire plugins. Hierbij kwamen wij geen foutmeldingen tegen.

Lees ook:  7 mooie gratis Gutenberg themes voor WordPress

Elessi werd net als Onea voor het eerste aangeboden op ThemeForest in 2018 en is sindsdien al meer dan 2300 keer aangeschaft. Daarvan hebben ongeveer 150 gebruikers een beoordelingen achtergelaten en heeft Elessi een gemiddelde beoordeling van 4.98 sterren. Meer dan terecht als je het ons vraagt.

[maxbutton id="1" url="https://themeforest.net/item/elessi-woocommerce-ajax-wordpress-theme/20968615" ]

#3 Ophelie

Ophelie is een WooCommerce template dat net als de overige themes uit deze top 5 uiterst geschikt is voor in de modebranche. Zo heeft het talrijke lay-outs voor de homepagina, waarmee je met jouw WooCommerce webshop een goede indruk afgeeft op bezoekers. Naast dat Ophelie er goed uitziet voor klanten, werkt het ook nog eens zeer prettig. Binnen enkele klikken heb je de demo content geïmporteerd en kun je kiezen uit twaalf mooie en stijlvolle sjablonen. Deze kun je vervolgens aanpassen zoals jij dat wilt. Verder is Ophelie compatibel met veel belangrijke WordPress plugins en is het uiteraard responsive. Door op de button hieronder te klikken kun je alle functionaliteiten en pluspunten van deze WooCommerce theme bekijken.

De theme wordt sinds 2018 aangeboden op ThemeForest en al honderden gebruikers maken gebruik van Ophelie. En aan de beoordelingen te lezen delen veel gebruikers onze mening over Ophelie.

[maxbutton id="1" url="https://themeforest.net/item/ophelie-a-modern-woocommerce-theme-for-fashion-stores-and-brands/21754121" ]

#4 Amely

Amely is een stijlvolle en gebruiksvriendelijke WordPress theme dat is ontwikkeld voor websites van kledingwinkels, modemerken, meubelwinkels etc. Gebruikers van deze theme kunnen kiezen uit maar liefst 21 homepagina lay-outs voor hun WooCommerce webshop. De kans is dus vrij groot dat er iets naar jouw smaak tussen zit. Naast dat je kunt kiezen tussen 21 lay-outs voor de homepagina, kun je ook kiezen tussen drie standaard headers, zeven productpagina's en drie verschillende blog lay-outs. Verder werkt Amely goed samen met de laatste versie van WordPress en alle belangrijk plugins.

Lees ook:  Waarom kies je voor WooCommerce?

Deze WooCommerce theme is één van de best verkochte themes uit deze top 5. Amely is al ruim 1500 keer verkocht op ThemeForest en heeft voornamelijk vijf sterren als beoordeling ontvangen. De WooCommerce template is ontwikkeld door ThemeMove en ook andere WordPress themes van deze ontwikkelaars krijgen bijna alleen maar positieve beoordelingen. Voor ons redenen genoeg om Amely aan deze lijst toe te voegen.

[maxbutton id="1" url="https://themeforest.net/item/amely-ecommerce-wordpress-theme-for-woocommerce/20858805" ]

#5 Gioia

We sluiten de top 5 met de mooiste WordPress themes voor een fashion webshop af met Gioia. Gioia is voorzien van alles wat je van een premium WordPress theme mag verwachten en brengt je webshop naar een hoger niveau. Zo ziet de theme er voor het oog erg mooi uit, maar daarnaast is het ook erg gemakkelijk om deze theme naar eigen smaak aan te passen. Gioia is compatibel met bijna alle belangrijke WordPress plugins, zoals WooCommerce en YITH WooCommerce Wishlist, Quick View en Product Color & Label Variations. Ook qua snelheid behoort Gioia tot één van de beste WooCommerce themes voor een fashion webshop.

Gioia is wel iets duurder dan de overige themes uit onze lijst, maar wat je ervoor terugkrijgt is dat het zeker waard. Al meer dan 600 mensen gingen je voor en hebben nu een mooie fashion webshop dankzij Gioia.

[maxbutton id="1" url="https://themeforest.net/item/gioia-modern-fashion-shop/23207606" ]

Uitgelicht

Recent

3 tips voor het optimaliseren van batterijduur op verschillende apparaten

Een gids voor het efficiënt opruimen van bouwafval na een verbouwing

Hoe maak je een kamer geluidsdicht?

Tips om je tuin een upgrade te geven

© Templatetips
- 2024