3 Elementor templates voor jouw entertainment bedrijf

webdesign voor entertainment

Heb jij een entertainment bedrijf maar kan je website wel een opknapbeurt gebruiken? Dan is het maken van een nieuwe website geen slecht idee. Alleen, een goede website? Dat kost natuurlijk geld toch? Als je dit laat doen door een online marketingbureau, ben je al snel honderden tot duizenden euro's kwijt. Niet iedereen kan dit missen , in dat geval kun je ook zelf te werk gaan! In deze blog gaan we je hier meer over vertellen en geven we enkele voorbeelden van Templates die jij kan gebruiken!

Hoe maak ik een wordpress website?

Het maken van een website is nog nooit zo makkelijk geweest. Waar je vroeger meerdere computer talen moest leren en deze op een juiste manier toepassen, is dit tegenwoordig allang niet meer aan de orde. Tegenwoordig kun je zelfs zonder code al heel ver komen. Sterker nog, er zijn genoeg sterke websites waarbij geen code is gebruikt. Deze no code revolutie binnen webdesign, heeft ervoor gezorgd dat nu vrijwel iedereen een website in elkaar kan zetten. Het enige wat je nodig hebt is een domeinnaam, website builder en een cms systeem (in dit geval wordpress). Elementor is een voorbeeld van zo'n builder. Deze builder wordt veel gebruikt en er is zelfs een gratis versie van beschikbaar. Met alleen de builder ga je het echter niet redden, je hebt namelijk ook nog een template nodig. Hieronder geven wij drie voorbeelden van zo'n templates die jij kunt gebruiken!

Template 1: Jupiter theme

jupiter theme

Dit template zorgt ervoor dat je website simpel en overzichtelijk blijft.  Met Jupiter theme heb je binnen de kortste tijd een kwaliteitswebsite neergezet voor je product of dienst. Het template werkt vooral goed bij een specialisatie van een product of dienst. Een zingende dj dienst zal daardoor goed uit de veren komen in dit thema. Bij een webshop zal dit niet het geval zijn en zul je al snel tussen meerdere problemen aanlopen!

Lees ook:  De regionale vindbaarheid van je website verbeteren

Template 2:  Phlox

Phlox is een heel veelzijdig thema dat door elementor wordt uitgevoerd. Het thema is perfect afgesteld op Elementor en dit zorgt voor een smooth experience. Phlox is perfect voor het presenteren van producten , maar kan ook gebruikt worden als webshop template. Kortom, een erg veelzijdig thema met een wereld aan mogelijkheden! Phlox is te krijgen in een gratis en pro versie. Bij de gratis versie zal je tegen enkele limieten aanlopen, maar de pro versie zal ervoor zorgen dat je hier geen last meer van hebt! Dus ben je op zoek naar een website voor je entertainment business? Dan kan Phlox een goede keuze zijn!

Template 3: Shoptimizer

Niet echt gezchikt voor het uitlichten van je zingende dj dienst, maar wel zeer handig voor het creëren van een webshop. Shoptimizer is een handige en zeer gebruiksvriendelijk template dat je kan helpen met het creëren van een kleine of grotere webshop. Bij dit template komen meerdere voorbeeldwebsites, die je kan gebruiken als inspiratiebron!  Naast dat het thema goed functioneert is het ook nog eens SEO vriendelijk! Ook dit kan een belangrijk punt zijn bij je entertainment bedrijf, want dit kan zorgen voor de toestroom van meer klanten!

Uitgelicht

Recent

Het creëren van de perfecte trouwuitnodiging: verschillende templates

Typografie in reclame: tips en tricks

Tips voor het ontwerpen van goede verpakkingen

3 tips voor het optimaliseren van batterijduur op verschillende apparaten

© Templatetips
- 2024