Meer klanten dankzij uw website

design kantoormeubilair

Ongeacht welk bedrijf u ook heeft, een website hebben is een must. Door de digitalisering heeft de potentiële klant genoeg om uit te kiezen. Bevalt uw website de klant niet, bijvoorbeeld door een te lange laadtijd? Dan vertrekt de klant zo naar de concurrent. Door middel van een goede website kunt u in één oogopslag laten zien wie u bent en wat u zo uniek maakt.

Lay-out

Lay-out staat voor de opmaak van de website. Het gaat hierbij dus om de stijl, zoals het kleurgebruik en typografie. Een goed voorbeeld hiervan is de website van Conceptual Furniture. Het bedrijf heeft een modern productaanbod en de website speelt hier goed op in. Sluit uw productaanbod meer aan op bijvoorbeeld de jaren ‘70? Dan kunt u ervoor kiezen om de stijl van die tijd toe te passen. Op deze manier laat de website meteen zien wat uw bedrijf uniek maakt.

Laat alles zien wat je in huis hebt

Hoe meer informatie, hoe beter! Naast het tonen van de producten, is het ook relevant om te laten zien welk werk u voor andere klanten heeft geleverd. U kunt ervoor kiezen om dit te laten zien door middel van foto’s of video’s. Zorg dat deze beelden aansluiten bij wat uw bedrijf wil uitstralen. Om dit het beste tot zijn recht te laten komen, kan het verstandig zijn om een professionele fotograaf hiervoor in te schakelen. Plaats eventueel reviews van uw huidige klanten op de website, zo zien potentiële klanten dat zij daadwerkelijk tevreden zijn met uw werk. Tegenwoordig verdienen reviews toch wel een prominente plek op de website.

Lees ook:  Het visueel aantrekkelijk houden van je website

Uitbesteden of zelf doen?

U kunt ervoor kiezen om zelf een website te maken. Dit zou u kunnen doen met gebruiksvriendelijke tools zoals Wix, maar het is ook mogelijk om dit uit te besteden aan een marketingbureau. Zij hebben immers de juiste kennis en kunde in huis om ervoor te zorgen dat de website helemaal aansluit op uw wensen en behoeften. Een professionele website wordt meestal in WordPress gebouwd en is vaak vele malen beter dan een zelfgemaakte website in Wix.

Uitgelicht

Recent

De perfecte preventieflyer

Evenementenplanner templates

Het creëren van de perfecte trouwuitnodiging: verschillende templates

Typografie in reclame: tips en tricks

© Templatetips
- 2024