Hoe trek je meer bezoekers naar een website

spiritueel centrum

Het trekken van meer bezoekers naar je website is een kwestie van SEO en de positie in Google. De meeste mensen gebruiken de zoekmachine Google om iets op te zoeken of te vinden op het internet. Als je een hoge positie hebt in Google klikken hier meer mensen op dan dat je een lage positie hebt in Google. De positie is dus van belang voor het aantal websitebezoekers die je krijgt. In deze blog staan een paar tips om nog meer bezoekers naar jouw website te trekken voor meer verkeer en uiteindelijk een hoger omzet.

Tips

Nadat je een website hebt gemaakt en je hosting is geregeld ben je misschien al bezig met bloggen. De eerste tip om meer bezoekers te krijgen op je website is keyword brainstormen. Dit is een brainstormsessie waarbij je gaat nadenken over de juiste tien tot twintig zoekwoorden. Deze zoekwoorden moeten bij jouw bedrijf of organisatie passen. Probeer je in de klant te verdiepen en denk na wat deze klant zou zoeken en wat zijn behoeftes zijn wat tot jouw website kan leiden.

Vervolgens doe je onderzoek naar deze zoekwoorden. Dit is tip twee. Je kijkt hier ook naar de concurrentie en het zoekverkeer.

Tip drie: Op je website heb je verschillende pagina’s. De belangrijkste pagina’s zijn je homepagina, de blogpagina en de contactpagina. Op deze pagina’s verwerk je de zoekwoorden, zodat deze het beste gevonden worden.

Tip vijf is het installeren van de Yoast SEO-plug-in. Dit biedt je de mogelijkheid om je eigen WordPress omgeving te omschrijven en geeft je inzicht in de sterkte van jouw artikel op het gebied van SEO.

Lees ook:  Hoe belangrijk zijn de foto’s op jouw webshop?

Tip zes is het starten met bloggen. Bloggen rondom je zoekwoorden geeft je doelgroep relevante content om te lezen. Daarnaast trekt het meer organisch zoekverkeer en is het een duurzame manier om bezoekers te krijgen.

Met een onderscheidenheid in jouw branche is de kans groot dat je snel aanwezig bent. Mensen houden van vernieuwend en willen hier meer over weten. Ook de nieuwste trends kan je gebruiken om op in te spelen. Dit is tip zeven.

De laatste drie tips zijn maak jezelf zichtbaar op sociale media, bouw een maillijst op en plaats je goed bekeken blogs ook op andere websites. Voor webshops zijn reviews ook heel erg belangrijk wil je de websitebezoekers overhalen tot koop. Heb je bijvoorbeeld een spiritueel centrum zorg dan dat je reviews online heb staan, zodat mensen kunnen zien hoe anderen het ervaren hebben. Hierdoor trek je meer klanten naar jouw zaak toe.

Uitgelicht

Recent

De perfecte preventieflyer

Evenementenplanner templates

Het creëren van de perfecte trouwuitnodiging: verschillende templates

Typografie in reclame: tips en tricks

© Templatetips
- 2024