De beste loyaliteitsprogramma’s in Nederland

loyaliteitsprogramma's

Nederlands zijn gek op sparen en gratis producten. Geen wonder dat loyaliteitsprogramma’s goed werken in ons land. Klanten van bedrijven kunnen sparen voor voordelen, kortingen en gratis cadeautjes. Op deze manier zullen ze zich sneller binden aan een bedrijf. In deze blog gaan we kijken naar enkele van de beste loyaliteitsprogramma’s in Nederland.

Albert Heijn Bonuskaart

Een van de grootste supermarktketen in Nederland heeft al jarenlang een hele goed loyaliteitsprogramma. Klanten kunnen met de Bonuskaart punten sparen bij elke aankoop en punten inwisselen voor korting op toekomstige boodschappen.

KLM Flying Blue

Voor mensen die vaak met het vliegtuig reizen is dit loyaliteitsprogramma een must. Klanten kunnen miles sparen of inwisselen voor elke vlucht met KLM of een andere vluchtmaatschappij waar ze mee samenwerken. Doordat er ook gespaard kan worden bij partnermaatschappijen is het loyaliteitsprogramma zeer geliefd bij mensen over de hele wereld.

HEMA klantenpas

De welbekende winkelketen Hema heeft een eigen klantenpas. Klanten kunnen voor punten sparen die kunnen worden ingewisseld voor kortingen op producten uit de winkel. Ook biedt het speciale verjaardag aanbiedingen en exclusieve evenementen voor leden.

Shell Air Miles

Voor automobilisten is dit een bekend loyaliteitsprogramma van de Shell. Door simpelweg te tanken kunnen klanten sparen voor punten, deze punten worden miles genoemd. Er zijn regelmatig speciale aanbiedingen waarmee klanten extra punten kunnen verdienen. De miles kunnen worden gebruikt om korting te krijgen op brandstof, maar ook op artikelen uit de shops van de Shell.

Het mooie van de Air Miles is dat deze niet alleen bij Shell kunnen worden ingewisseld, maar ook bij andere partners zoals Etos en Praxis.

Lees ook:  Must-haves voor een sterker brand imago

Ikea Family

Ikea staat bekend om zijn betaalbare meubels en accessoires en het Ikea Family loyaliteitsprogramma voegt daar nog meer extra waarde aan toe. Leden krijgen toegang tot speciale ledenprijzen, gratis koffie in de winkels en kunnen deelnemen aan workshops en evenementen. Daarnaast biedt het ook de mogelijkheid om aankopen makkelijk te verzekeren.

Een loyaliteitsprogramma is dus heel waardevol voor een bedrijf en is een goede manier om klanten te binden. Ontdek meer over loyaliteitssoftware om ook uw eigen klanten te binden en te zorgen voor meer omzet en winst!

Vond je deze blog interresant en wil je meer weten over een sterker brand imago? Lees dan deze blog.

Uitgelicht

Recent

Het creëren van de perfecte trouwuitnodiging: verschillende templates

Typografie in reclame: tips en tricks

Tips voor het ontwerpen van goede verpakkingen

3 tips voor het optimaliseren van batterijduur op verschillende apparaten

© Templatetips
- 2024