5 mooie HTML templates voor freelancers

5 mooie en professionele HTML templates voor freelancers

Ben je een freelancer en wil je jouw portfolio aan de wereld laten zijn. Daar helpen we je graag mee verder. Wij hebben daarom hieronder vijf mooie en professionele HTML templates voor freelancers op een rij gezet. Wij hebben uiteraard gekeken hoe de templates er voor het oog uitzien, maar ook hoe het gecodeerd is en wat de ervaringen zijn van andere gebruikers.

#1 Aball

Wij beginnen onze top vijf met de mooiste HTML templates voor freelancers met Aball. De template wordt pas enkele maanden aangeboden en er zijn nauwelijks beoordelingen geplaatst. Echter, de uitstraling van de template sprak ons direct aan en daarom wouden wij Aball zelf testen om te kijken of het een vermelding waard was. Na aanschaf hadden we de keuze uit maar liefst zeventien homepagina lay-outs. Verder konden we kiezen tussen drie over ons pagina sjablonen, vijf blog lay-outs en nog een tiental andere lay-outs voor de overige pagina’s. Ook is Aball te gebruiken voor SEO bedrijven, marketingbureaus, startups en voor het presenteren en promoten van software en andere digitale producten en diensten.

We gaven al aan dat Aball pas sinds enkele maanden wordt aangeboden op ThemeForest. Zo wordt de template sinds september 2020 aangeboden en is het tot op heden ongeveer twintig keer aangeschaft. ThemeForest toont pas beoordelingen als een template minimaal drie reviews heeft ontvangen en dat is bij Aball nog niet het geval. Echter, Aball is ontworpen door een zogeheten “Elite Author”. Je kunt er dus van uitgaan dat je een betrouwbaar template in huis haalt.

Lees ook:  3 tips voor het verwerken van winkel reclame in templates

[maxbutton id="1" url="https://themeforest.net/item/aball-agency-and-portfolio-template/28394914" ]

#2 Folio

Een ander HTML template voor freelancers dat volgens ons terecht een plek heeft veroverd in deze lijst is Folio. Net als bij Aball heb je na aanschaf de keuze uit verschillende mooie sjablonen. Deze zijn onder andere voor webdesigners, fotografen, online marketingbureaus en andere diensten te gebruiken. De lay-outs van Folio hebben een fris en modern design en geeft een professionele indruk op (potentiële) klanten.

Folio wordt sinds oktober 2020 aangeboden op ThemeForest en is tot op heden door ongeveer dertig mensen aangeschaft. Net als de template Aball heeft Folio nog te weinig beoordelingen ontvangen op ThemeForest. Wij hebben de template dus volledig toegevoegd aan deze lijst op basis van onze eigen ervaring.

[maxbutton id="1" url="https://themeforest.net/item/flant-creative-react-gatsby-portfolio-template/29124485" ]

#3 Kalvin

Kalvin is een professioneel  en mooi HMTL template voor onder andere designers, web developers, fotografen en fotostudio’s, architectenbureaus en andere online en offline bedrijven. Je hebt met Kalvin de keuze uit twaalf verschillende lay-outs voor de homepagina. Verder zijn er verschillende sjablonen voor de overige pagina’s. Ook belangrijk om te vermelden is dat de HTML theme responsive is en er rekening gehouden is met het SEO aspect.

Kalvin wordt al wat langer aangeboden dan de bovenstaande twee templates en is sinds 2018 al meer dan 200 keer aangeschaft. En met een gemiddelde beoordeling van 4.89 sterren zijn wij niet de enige die enthousiast zijn over deze mooie HTML template.

[maxbutton id="1" url="https://themeforest.net/item/kalvin-portfolio-template/22191766" ]

#4 Rainfo

We komen aan het einde van deze lijst met de mooiste HTML templates voor freelancers. De lijst zou volgens ons echter niet compleet zijn zonder Rainfo. Rainfo is speciaal ontwikkelt voor (online) creatievelingen en biedt negen unieke homepagina’s lay-outs. Met alle sjablonen van Rainfo geef je een professionele indruk op (potentiële) klanten en is het perfect om jouw portfolio onder de aandacht te brengen. Verder is Rainfo net als de overige themes uit deze lijst responsive en compatibel met alle belangrijke browsers.

Lees ook:  3 tips voor het verwerken van winkel reclame in templates

Rainfo kan op ThemeForest worden aangeschaft sinds januari 2019. Tot op heden is Rainfo ruim 100 keer aangeschaft. Verder hebben de ontwikkelaars begin 2020 nog een nieuwe update uitgebracht en hebben ze nieuwe sjablonen toegevoegd.

[maxbutton id="1" url="https://themeforest.net/item/rainfo-minimal-creative-portfolio-for-freelancers-agencies/23116576" ]

#5 Tunis

Tunis is een HTML template dat is gebaseerd op Bootstrap 4.4.1. De template is uiterst geschikt om jouw portfolio of persoonlijke cv onder de aandacht te brengen. De template is geschreven in schone HTML- CSS3-code en is gemakkelijk aan te passen. Zo wordt Tunis standaard geleverd in tien verschillende kleuren, maar met enige kennis van CSS kun je dit natuurlijk eenvoudig naar eigen smaak aanpassen.

Dat wij niet de enige zijn die vinden dat Tunis terecht een plek heeft veroverd in onze lijst met de beste HTML templates voor freelancers blijkt wel uit de populariteit en de beoordelingen van andere gebruikers. Het is pas sinds mei 2020 mogelijk om Tunis aan te schaffen. In minder dan een jaar hebben al ruim 300 gebruikers de voordelen van deze template ondervonden. Verder krijgt Tunis een gemiddelde beoordeling van vijf sterren op basis van negen reviews.

[maxbutton id="1" url="https://themeforest.net/item/tunis-personal-portfolio/26761598" ]

Uitgelicht

Recent

3 tips voor het optimaliseren van batterijduur op verschillende apparaten

Een gids voor het efficiënt opruimen van bouwafval na een verbouwing

Hoe maak je een kamer geluidsdicht?

Tips om je tuin een upgrade te geven

© Templatetips
- 2024