3 WordPress thema's die perfect zijn voor je eigen fotografie website

school fotograaf in Tilburg

Het hebben van een website is tegenwoordig een vereiste geworden. Niet alleen bij bedrijven die zich focussen op digitale dienstverlening is een website gebruikelijk. Vrijwel elke sector heeft tegenwoordig namelijk een eigen website. Onder andere winkels, advocatenkantoren en supermarkten hebben nu een eigen website, maar ook restaurants hebben hun eigen website. Dat is ook niet zo heel vreemd omdat we tegenwoordig onze keuze steeds meer baseren op basis van Google en het gehele internet. Ook voor jou als fotograaf kan het hebben van een eigen website enorm veel opleveren. Mocht je er nog geen hebben maar wel willen starten? Dan hebben wij voor jou drie WordPress thema"s die zorgen voor een unieke en mooie eigen website.

Divi, perfect voor beginners

Easy to learn but hard to master. Dat is hoe je Divi het beste kunt beschrijven. Dit thema bevat verschillende prebuilt websites waarmee jij al een goede start aan je eigen website kan maken. Bovendien heeft dit thema een visuele customizer en kun je verschillende gratis demo's bekijken om meer over Divi te leren.Voor de WordPress veteranen heeft Divi een ingebouwde custom mode, waarmee ook deze website bouwers het maximale uit hun website kunnen halen. Doordat Divi makkelijk te gebruiken is en veel fotografie website layouts bevat, wordt het veel gebruikt door fotografen wereldwijd.

Astra, snel en gemakkelijk een website

Astra is een WordPress thema dat makkelijk te gebruiken is en waar maar weinig moeilijke functies in verwerkt zijn. Hierdoor heb je met dit thema binnen een zeer korte tijd een eigen website voor je fotografie en kun je dus meteen aan de slag met je werk online te publiceren. Het voordeel van Astra t.o.v. Divi is dat het nog makkelijker is qua besturing en nog meer fotografie layouts bevat. Het nadeel van dit thema is dat er minder aan te passen is. Dit is dan ook een perfect thema voor een schoolfotograaf in Tilburg of startende fotograaf die zijn werk online wilt krijgen!

Lees ook:  Zo train je je personeel in WordPress

Elegance pro, perfect voor minimalisme!

Ben je op zoek naar een minimalistisch thema? Dan is Elegance pro de perfecte match. Met dit thema laat jij de focus en aandacht op je foto's liggen en zal deze niet richting het design van je website gaan. Aan de ene kant is dit voordelig omdat je foto's in de spotlight staan. Het kan echter iet wat amateuristisch lijken binnen sommige fotografie doelgroepen. Voor een schoolfotograaf Tilburg is dit echter een prima oplossing om zichzelf op het internet te zetten en daarmee meer mensen bekend laten worden met zijn werk.

Uitgelicht

Recent

3 tips voor het optimaliseren van batterijduur op verschillende apparaten

Een gids voor het efficiënt opruimen van bouwafval na een verbouwing

Hoe maak je een kamer geluidsdicht?

Tips om je tuin een upgrade te geven

© Templatetips
- 2024