Vaccinatiepaspoort

Welke belangrijke zaken spelen nu in de markt waar je rekening mee kunt houden voor je website design. Een website is tegenwoordig een heel belangrijk middel voor een onderneming. Echter zien we ook steeds vaker dat dit ook geldt voor non-profit bedrijven, zoals stichtingen. Een voorbeeld wat nu erg actueel is, is de Covid-19. Hiervoor zijn stichtingen opgezet voor onderzoek naar een vaccinatie. Deze stichtingen hebben ook een website nodig en kijken wat het makkelijkst te gebruiken is voor de klanten. In dit geval de mensen die een vaccinatiepaspoort willen krijgen na en vaccinatie te hebben gehad. Daarnaast is zo’n website altijd gericht op de basisprincipes en de trends van nu, omdat dit ook meestal de mensen het meest aanspreekt.

Invloed van Google

Een grote trend dat speelt in de branche webdesign is Google. Google is namelijk de meest gebruikte zoekmachine van alle zoekmachines die er zijn. Ze maken alle informatie op het internet toegankelijk. Om zoveel mogelijk mensen te bereiken via jouw website is dit een belangrijk platform om rekening mee te houden. Om zo hoog mogelijk in Google te komen staan heeft jouw website een grote laadsnelheid nodig, moet je website gebruiksvriendelijk zijn, heb je unieke content regelmatig op de website en is de site betrouwbaar. Dit zijn zaken waarmee Google rekening mee houdt. Echter zijn ze dit niet allemaal.

Fotografie en afbeeldingen

Een andere belangrijke factor zijn de illustraties van de website. Dit geeft de pagina’s namelijk sfeer en een levendige indruk. Daarnaast versterkt het je tekst op de website. Het geeft de klanten een duidelijk beeld waarover het gaat en stimuleren mensen tot actie. De dienst of het product die de onderneming aanbiedt zijn hierbij erg duidelijk en overzichtelijk uitgebeeld. Een goede foto of afbeelding helpt dus ook bij de gebruiksvriendelijkheid en de ranking in Google.

Lees ook:  Beste Sketch iOS-app-templates van 2021

Video

Naast illustraties zijn video’s helemaal opkomend in deze tijd. Klanten/ bezoekers willen persoonlijkheden zien en interactie. Door video’s blijven bezoekers van jouw webpagina langer op de site wat erg belangrijk is voor conversies. Zo zegt een video ook veel meer dan een foto, omdat je het geheel ziet en niet maar een momentopname. Heb je geen verstand van HTML of CSS dan is een website bouwen van begin af aan te moeilijk. Een website ontwikkelen via een template is het makkelijkst voor een onderneming, die snel in de markt wilt en nog niet veel startkapitaal tot zijn beschikking heeft. Deze templates zijn geschikt om het helemaal te personaliseren.

Uitgelicht

Recent

Het creëren van de perfecte trouwuitnodiging: verschillende templates

Typografie in reclame: tips en tricks

Tips voor het ontwerpen van goede verpakkingen

3 tips voor het optimaliseren van batterijduur op verschillende apparaten

© Templatetips
- 2024