Wat is de beste VPN optie voor WordPress?

vpn verbinding

WordPress is 's werelds grootste contentmanagementsysteem, en daar is een goede reden voor. Het biedt ongekende flexibiliteit voor gebruikers die een blog, winkel, portfolio of een ander type website willen bouwen. Je kunt aangepaste thema's maken, uw site op vrijwel elk platform hosten, geavanceerde analysetools integreren en nog veel meer.

Helaas is het succes van WordPress iets van een tweesnijdend zwaard. Waar er enorme aantallen internetgebruikers zijn, zullen er onvermijdelijk cybercriminelen en trollen zijn om op hen te jagen. WordPress werkt daarom altijd hun code bij voor beveiligingsdoeleinden, maar de meest ondernemende schurken blijven een stap voor. Gelukkig kunt je met een VPN uw beveiliging in eigen handen nemen.

Wat is een VPN?

Een VPN verbinding of een virtueel privénetwerk is een versleutelde verbinding die via internet van een apparaat naar een heel netwerk wordt opgebouwd. In eenvoudige bewoordingen voegt VPN een extra beveiligingslaag toe via versleuteling aan een onveilig of minder veilig openbaar netwerk. Dit betekent dat uw surf- en surfervaring op het web veiliger en veiliger is.

Gewoon zeggen "een extra beveiligingslaag" is slechts een fractie van waartoe VPN in staat is. Als je een frequente gebruiker bent van een openbaar netwerk zoals een coffeeshop of een co-working space, kan een betrouwbare VPN-service je beschermen tegen veel beveiligingsproblemen en het lekken van gegevens. Bovendien, aangezien een VPN een privénetwerk is dat elders wordt gehost, kan het je ook helpen in het kijkland of snel beperkte inhoud.

Waarom WordPress-gebruikers een VPN nodig hebben

Als je een VPN Nederland gebruikt met uw WordPress-site, kunt je ervoor zorgen dat je altijd een veilige verbinding heeft wanneer je inlogt op de backend van uw site. Dit heeft het grote voordeel dat het voor hackers vrijwel onmogelijk wordt om uw verbinding te onderscheppen om hun eigen kwaadaardige code te injecteren of om gewoon uw gegevens te stelen. Door al het verkeer dat van en naar uw computer stroomt te versleutelen en om te leiden via een proxyserver, zorgt een VPN Nederland ervoor dat uw datastroom vrijwel ondoordringbaar (of anders onbegrijpelijk) is voor potentiële snoopers en dieven.

Lees ook:  Waarom een goede website belangrijk is voor een bedrijf

Hoewel dit geen complete beveiligingsoplossing is, wordt wel een van de kwetsbaardere toegangspunten tot uw site vergrendeld. Of je nu af en toe een blogger bent of een enorme online winkel hebt, de gemoedsrust die een VPN biedt voor de WordPress-ervaring is echt van onschatbare waarde.

Wat is de beste VPN Nederland voor WordPress-gebruikers?

Er zijn tal van VPN-serviceproviders beschikbaar die je kunt gebruiken. Ze bieden echter niet allemaal hetzelfde niveau van beveiliging, privacy en gebruiksgemak. Hier zijn enkele van de beste VPN-services voor WordPress-gebruikers:

NordVPN

NordVPN is over het algemeen de beste VPN, met intuïtieve, beginnersvriendelijke apps die ook diep genoeg gaan voor ervaren gebruikers om hun verbinding te misleiden. Deze provider handhaaft dezelfde hoge standaard als andere toonaangevende VPN's, met 256-bits AES-codering en een strikt geen-logboekregistratiebeleid. Ze onderscheiden zich echter van de rest dankzij hun vele speciale servers, die zijn geoptimaliseerd voor specifieke doeleinden, zoals P2P-downloaden, dubbele VPN, ui over VPN, anti-DDoS en meer.

Het servernetwerk is onlangs uitgebreid en beslaat nu maar liefst 5.400 in 59 verschillende landen, met constant hoge snelheden. NordVPN kan worden geïnstalleerd op apparaten met Windows, Mac OS, Linux, iOS, Chrome OS, Android of Windows Phone.

 

Uitgelicht

Recent

Het creëren van de perfecte trouwuitnodiging: verschillende templates

Typografie in reclame: tips en tricks

Tips voor het ontwerpen van goede verpakkingen

3 tips voor het optimaliseren van batterijduur op verschillende apparaten

© Templatetips
- 2024