Tips voor een WordPresswebsite voor een slotenmaker 

de-slotenlijn-3

Ben je een slotenmaker en wil jij een goede website die jouw verwachtingen echt waarmaakt? Dan zijn er een aantal specifieke dingen waar je op moet letten. Het is namelijk zo dat je ook inhoudelijk zaken voor de branche een plek moet geven in de website. Het is dus slim om dus te kiezen voor een webdesigner die al eens een website heeft gemaakt voor een slotenmaker. Een webdesigner met minder ervaring kan ook, maar dan moet je wel het gevoel hebben dat deze webdesigner zich voldoende in de branche wil verdiepen.  

De slotenlijn 

Als je een website wil laten maken is het heel slim om naar een goede voorbeeld website te kijken. Inhoudelijk steekt bijvoorbeeld de website van de slotenlijn heel goed in elkaar. De website van de slotenlijn heeft de juiste ingrediënten voor een succesvolle website. 

Onderdelen 

Zoals je bijvoorbeeld kunt zien bij de website van de slotenlijn zie je dat deze beschikt over een aantal belangrijke componenten zoals bijvoorbeeld: 

  • Direct zichtbare contactgegevens. 
  • Duidelijke weergave van de diensten op de homepagina. 
  • Goed zichtbaar welk soort sloten ze kunnen maken.
  • Reviews. 
  • Weergave van voor klanten relevante resultaten die ze boeken. 

Wat daarbij zeer goed is gedaan is dat alles zo concreet mogelijk is weergegeven: het begrip veilig wordt ondersteund door bijvoorbeeld aan te geven dat de monteurs allemaal een VOG hebben. Met concrete voorbeelden maken ze dus duidelijk waarom je bij hen moet zijn. 

de-slotenlijn-4

Gevonden worden 

Niet alles van een website zie je aan de voorkant. Gevonden worden is niet alleen 'de taak' van een website. Het is voor een website van een slotenmaker van belang om met de juiste zoekwoorden hoog in de zoekresultaten te komen van Google. Die bezoekers komen af op meerdere manieren. Je kunt denken aan bijvoorbeeld linkbuilding, Google Advertenties, Adverteren op social media en bloggen. Wil je de website zelf ook kunnen beheren? Dan is vaak een website met een WordPress template bijzonder fijn.

Lees ook:  Alle informatie die je nodig hebt voor EAN codes Google shopping

Wil je dus als slotenmaker een website waar je goed mee gevonden wordt? Kies dan voor een bureau dat je in deze verschillende aspecten kan helpen om ook daadwerkelijk goed gevonden te worden. Een visitekaartje website kan prima zijn, maar dan moet je geen verwachtingen hebben over bezoekersaantallen en mogelijke extra opdrachten die hieruit kunnen voortkomen. De keuze is aan jou. 

Uitgelicht

Recent

De perfecte preventieflyer

Evenementenplanner templates

Het creëren van de perfecte trouwuitnodiging: verschillende templates

Typografie in reclame: tips en tricks

© Templatetips
- 2024