Door middel van WordPress zichtbaar worden

WordPress

Als bedrijf de marketing goed doen, blijft eigenlijk altijd moeilijk. Zeker met de hoeveelheid bedrijven wat er bestaan vandaag de dag. Maar hoe zorg je als bedrijf ervoor dat je marketing goed blijft inzetten en waar moet je op letten. Daar nemen we je in mee in deze blog over hoe je door middel van WordPress zichbaar kunt worden in de online wereld.

SEO marketing

Zeker in WordPress is het makkelijk om te kijken of je goed scoort op basis van SEO, voor WordPress zijn er verschillende plugins die ervoor kunnen zorgen dat je kunt meten hoe goed je SEO is. Maar zelf met deze plugins moet je er zelf altijd op blijven letten dat je SEO gewoon goed is. Je SEO zorgt namelijk voor organische bezoekers in tegenstelling tot SEA. Een andere manier om aan organische bezoekers te komen is door middel van free publicity. Dit wil zeggen dat men door middel van media aandacht bezoekers verkrijgt.

Website moet toegankelijk zijn

Hoe je website in elkaar is gestoken heeft ook invloed op je SEO en hoe zichtbaar je bent op Google. Dit wordt ook wel eens een stukje technische SEO genoemd, bijvoorbeeld hoe groot een afbeelding is heeft te maken met de laadtijd van de website. Dus als jij een website hebt met heel veel grote afbeeldingen, krijg je een hele grote laadtijd. Wat voor Google als een rode vlag wordt beschouwd, hierdoor kom je meteen al minder hoog in Google. Daarnaast is het voor Google zeer van belang hoe mobielvriendelijk je website is. Er zijn best wel veel aspecten waar je rekening mee moet houden voor Google om zichtbaar te worden.

Lees ook:  Waarom kies je voor WooCommerce?

Gemakkelijk

WordPress is heel gemakkelijk om mee te werken, waardoor je als bedrijf niet altijd iemand hoeft in te schakelen. Hierbij is het wel handig dat je wat technische kennis over websites of SEO hebt. Maar vaak kun je door middel van Youtube en cursussen al een heleboel leren! Om een goede website te bouwen is het ook goed om een goede basis te hebben, hiervoor is het wel handig om misschien iemand lief aan te kijken of die persoon je helpt. De basis bepaald namelijk ook hoe goed je website scoort in Google.

Zo zie je maar weer dat er toch meerdere aspecten zijn waar je op moet letten als je aan marketing gaat beginnen voor je bedrijf. Een website lijkt allemaal wel zo makkelijk en kan het ook zijn als de basis er eenmaal staat! Maar die basis die moet wel goed zijn. Lees vooral onze blog met wat tips voor WordPress.

Uitgelicht

Recent

Het creëren van de perfecte trouwuitnodiging: verschillende templates

Typografie in reclame: tips en tricks

Tips voor het ontwerpen van goede verpakkingen

3 tips voor het optimaliseren van batterijduur op verschillende apparaten

© Templatetips
- 2024