Beste Sketch iOS-app-templates van 2021

iphone reparatie sittard

Het ontwerpen van een gebruikersinterfacekit voor een app-gebaseerd ontwerpproject kan beangstigend zijn en waar moet je dan beginnen? Maak het jezelf een stuk eenvoudiger en gebruik een professioneel ontworpen Sketch iOS-app-template, die je gelijk kunt downloaden en aanpassen. Ga dus snel naar je plaatselijke iPhone reparatie in Sittard, want met deze fantastische Sketch-app-templates kun je verbluffende en unieke lay-outs maken voor mobiele iOS-apparaten.

Settings Sketch iOS-app-template

Deze superveelzijde verzameling bevat een reeks van 13 populaire lay-outs voor de nieuwste versies van de iPhone. Het is perfect voor het aanpassen van het instellingengedeelte van jouw nieuwe app. Het biedt een minimaal en modern ontwerp met schaalbare afbeeldingen én gratis lettertypen.

Noway Sketch iOS-app-template

Noway is een opmerkelijk unieke UI-kit dat uitgerust is met een groot assortiment van iOS-schermen en UI-elementen. Deze zijn overigens met slechts een paar klikken te maken. De UI-kit is compatibel met Sketch én Adobe XD. Met Noway is het aanpassen van elk onderdeel van de kit een fluitje van een cent.

Lynda Dating Sketch iOS-app-template

Bij het samenstellen van een dating-app, is deze elegante wireframe-kit met gebruikersinterface voor Sketch een échte aanrader. De kit wordt geleverd met een grote selectie van maar liefst 44 schermtemplates, welke volledig aan te passen zijn. Ook bevat het meer dan 100 componenten waar je mee kunt mixen en matchen.

Icon Sketch iOS-app-template

In deze kit hebben we een verzameling van zowel multifunctionele als gespecialiseerde pictogrammen voor iOS. De pictogrammen zijn perfect om toe te voegen aan jouw nieuwste app. De kit biedt onbeperkte formaatopties en het mooiste is: je hoeft slechts één pictogram te bewerken. Je kunt aan het voorbeeld zien of het formaat goed is en vervolgens kun je een hele set genereren.

Lees ook:  Elektrische auto opladen met zonnepanelen

Helen Sketch iOS-app-template

De volgende in onze selectie van beste templates voor Sketch is Helen. Deze prachtig vormgegeven gebruikersinterfacekit is speciaal ontworpen voor het maken van een app in portfoliostijl. De kit biedt meer dan 40 lay-outs met donkere en lichte standen en een luxe, modern ontwerp.

Blogger Sketch iOS-app-template

De laatste Sketch iOS-app-template die wij bespreken is speciaal ontworpen voor bloggers. Het bevat een set van vier hoogwaardige templates met 520 pictogrammen, twee gratis lettertypen en een reeks vectorafbeeldingen. De kit is gemaakt voor alle iPhones en alle grafische elementen zijn volledig gelaagd, schaalbaar en aanpasbaar.

Uitgelicht

Recent

Het creëren van de perfecte trouwuitnodiging: verschillende templates

Typografie in reclame: tips en tricks

Tips voor het ontwerpen van goede verpakkingen

3 tips voor het optimaliseren van batterijduur op verschillende apparaten

© Templatetips
- 2024