Alle informatie die je nodig hebt voor EAN codes Google shopping

Ean code google shopping

Je wil een EAN code voor Google shopping gaan aanvragen. Of misschien wel meerdere. Een EAN code voor Google shopping is nodig als je producten via Google shopping gaat verkopen. Deze EAN code voor Google shopping vormt de basis voor je fysieke producten wanneer deze online worden gezet. Een EAN code is, voor degene die het niet weten onder ons, een uniek 13-cijferig nummer. Dit nummer wordt gebonden aan een specifiek artikel. Dit is dus nodig om je producten uiteindelijk op Google te verkopen. Ben je benieuwd naar de EAN code voor Google shopping? Lees dan verder.

 

Hoe werkt het?

Wanneer je via Google iets wilt verkopen is het goed om eerst een aantal dingen in overweging te nemen. Als eerste moet je je bedenken of je het product dat je nu wil verkopen al op het platform verkoopt. Is dat het geval? Dan hoef je geen nieuwe EAN code aan te vragen. Deze code is geldig per productsoort en is vaak te vinden op de streepjescode van een product. Wordt het product nog niet verkocht op het platform? Dan heb je twee mogelijkheden. Een nieuwe EAN code aanvragen of een bestaand EAN nummer gebruiken. Als het product al wel verkocht wordt dan kun je het beste een bestaande code gebruiken. Is het product verschillend van het product wat al bestaat? Kies dan voor een aparte EAN code.

 

Welke code?

Als je uiteindelijk de EAN code gaat aanschaffen dan moet je het doeleinde en de specificaties van het product weten. De code die je nodig hebt hangt af van het soort artikel, de locatie van de verzending, verzendeenheden en andere factoren.

Lees ook:  Waarom is webdesign zo belangrijk

 

Mogelijkheden

De EAN codes kun je in verschillende opties afnemen. Je kunt er eentje kopen, maar je kunt ook kiezen om er 50, 100, 250 of 500 in een keer te kopen. Een code kost €1,95. Dan heb je de 50 codes, deze kosten €15,95. Ga je voor het meest mogelijke in een keer, dus de 500 codes? Dan betaal je €59,95. Minder codes kunnen ook nog, je kunt namelijk ook nog kiezen voor 5, 10 of 25 codes in een keer.

Uitgelicht

Recent

Hoe maak je een kamer geluidsdicht?

Tips om je tuin een upgrade te geven

Hoe een netjes en geordend huis je werkzaamheden kan verbeteren

Tips om je tuin digitaal te ontwerpen zoals een tuinarchitect

© Templatetips
- 2023