Dingen om eens te proberen in de krokusvakantie

dingen proberen krokusvakantie

Voor de een heet het de krokusvakantie, de ander noemt het de carnavalsvakantie. Hoe je het ook noemt, één ding is zeker: je hebt vakantie! Een week lang even niks doen, beentjes omhoog en genieten van de rust. De mensen die dit leuk vinden kunnen per direct ophouden met lezen. Deze blog is namelijk voor degene die wél wat te doen willen hebben in vakantie en houden van het leven! Ben jij iemand die altijd bezig is met nieuwe dingen te proberen in de krokusvakantie, kijk dan eens hieronder verder!

Ga van krokus naar carnaval

Als jij iemand bent van boven de rivieren, en dus krokusvakantie hebt, maak dan eens de toch tijdens je vakantie naar de zuidelijke provincies. Het is misschien niet zo zuidelijk als de mediterraan, maar het is er wel gezelliger in die vakantie! De wagen rijden door de steden, de mensen zijn verkleed en het alcohol vloeit op een manier hoe je het nog nooit gezien heb. Hou zo’n Limburger of Brabander maar eens bij met carnaval, je gaat het lastig krijgen.

Pop poppers

Poppers zijn gewoon legaal in Nederland en worden steeds gewoner in het uitgaansleven. De mentale roes die het levert, van ongeveer zo’n vijf minuten, wordt simpelweg als prettig ervaren. Daarnaast zorgen ze er ook voor dat bepaalde intieme relaties makkelijker worden. Gladde spieren, zoals de keel en kringspier, zijn spieren die van nature niet kunnen ontspannen. Poppers daarentegen zorgen er voor dat deze spieren tijdelijk ontspannen.

Ga naar een meer

Ben je meer iemand die van the outdoor houdt? Ga dan eens met een groep een weekend kamperen bij een meer. Neem alleen het hoognodige mee en ga de wildernis in. Ben je iemand die houdt van vissen? Neem je visspullen mee. Hou je van ontdekken? Ga op avontuur! Zolang je van te voren weet wat je wilt gaat doen, en je dus goed voorbereid, kan je enkel plezier hebben! Misschien leer je je zelf wel kennen op manieren hoe je dat eerder niet gedacht had. Daarnaast zijn er weinig avonden meer memorabel dan de late avonden aan het kampvuur! Lijkt het je leuk om meer artikelen te lezen die we geschreven hebben? Bezoek dan eens onze homepage!

Lees ook:  Waarom een website voor uw winkel?

Vond je deze blog leuk? lees dan ook: Organiseer je eigen likeurproeverij.

Uitgelicht

Recent

Hoe maak je een kamer geluidsdicht?

Tips om je tuin een upgrade te geven

Hoe een netjes en geordend huis je werkzaamheden kan verbeteren

Tips om je tuin digitaal te ontwerpen zoals een tuinarchitect

© Templatetips
- 2023